December 9. Utolso simitasok es kesz a fa!!!!!!Yuhuuuuu....
Na hat ma reggel megtettem az uccso fa simitasokat es tadaaaaaam ilyen lett a mi fank :-)

Anyuval cseteltem kozben azaz beszeltem milyen jo,hogy van ez az internet nem?Ti is hasznaljatok?Ingyen beszelni kamerasan minden reszletet a lakasnak megmutatni hat ez tenyleg egy lelemenyes dolog.

Aztan jott apacska...uzent hogy otthon vgyok e nehogy ugy jojjon hogy nem...mondom igen jott es azt mondta woooow tetszett neki :-D hat szep is lett az a septiben futo alak o...mintha csak a fahoz oltozott volna hahaha

Ez a lenti kep meg a tukorben valo fotozasbol lett :-PDecember 8. Teve a falon + karifa diszites...Ma reggel is itthon voltam mert vartam a teveseket!
*****
Jottek feltettek a falra vegre...jol megis neztem a benkot nekem ngyon tetszik ez a musor :-) szorakoztato na...tevesek itt voltak pont 4elottig amint elhuztak en is lementem meg egoert a fara es aztan diszes pompaba vagtam a fankat :-)
*****
Apacska 3kor csak epp hazaugrott elokeszitettem a kis cuccat mert megy Washingtonba ugyhogy 15percet volt es mar kint is olt megint...ma egyedul alszom.
*****
Fadiszites kozben kedves regi barinommel beszelgettem 3es fel orat skypeon Claudia szerintem rekord ido volt hahaha agyba reggel azaz hajnalban mentem mert ugye nem volt itthon a macska es cincogtam :-D
*****
Kuldtem neki fotot a farol de olyan ari volt azt mondta nem nezi meg a kepet majd ha hazajon legyen meglepetes ;-)Holnap jon! Mivel a fa nincs teljesen kesz ezert ma meg csak azt mutatom meg milyen az egovel de a diszitest holnap fejezem be...igyis 4orat ugykodtem rajta.

December 7. Karifadisz vasarlas...


2kor hoztak a fat aztan elmentem a Macy's-be karifara valokat....
Nagy meglepetesemre alig volt valamilyuk.Gombog voltak vettem is meg a csucsot is de sok egyedi darab csak egyesevel veheto es jo dragan 10-15-20-40$ egy egy darab hat nem vgyok en meghuzatva...megvettem a gomboket amig 6-12esevel voltak 12-15$-ert meg meg 1-2dolgot aztan irany haza igyis 3szatyorral jottem.
*****
A masodikon meg neztem apacskanak pulcsikat mert azt akar venni de van kasmir az azt mondja anyit nem ad ki egy pulcsiert 180$ ami meg 50-60-70$ volt az meg azt mondta olyan occsonak nez ki....na mondom ennyit a vasarlas segitesrol.
*****
Aztan beugrottam abba a masik boltba ami itt van kozel hozzank kis bolt de eskuszom nektek 5szor tobb cuccuk van,mint a nagy aruhazban kar volt betaxiznom oda de mostmar mind1. szupermarketben is voltam meg vettem diszeket szal ugy jottem haza mint a malnas szamar akarom mondani malhas szamar hahaha
*****
Anyut meg meghivtam toltse nalunk a szilvesztert...de azt mondta hideg van majd jovore lejon aprilis fele amikor kicsit jobb az ido :-D