Szeptember 28. A virag es a pillango!Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit. Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett.

Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben: Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!
(Bikfy virtualis baratosnemtol)


Apacska mar bepakolt tegnap en meg ma dobaltam ossze a ruhaimat.Kozben anyuval skype-oltam picit meg Kata barinommel aki mar ngyon varja hogy otthon legyek...Sean babaja meg mar egy igazi ferfi...es hogy latott kameran keresztul teljesen bevolt indulva...(6honapos)

Szal bepakoltam aztan apacska is elobb jott ma mert valami zsido unnep van igy tok lassu napuk volt a fel brigad bese ment meloba.Jott egy ismink japobol latogatoba...na nem hozzank hanem a szulei laknak Washingtonban de imadja NY-ot es itt is elt 1-2evet de megszult a melo es visszakellett jojjon japoba...szal o jott latogatoba es baeszelgettunk kicsit...holnap egyutt vacsizunk vele...mikor elment lementem dobozokert es pakoltunk apaval a konyhat a furdot meg ami meg volt.

Orulok,hogy ennyire segitokesz...en ugy utalok pakolni!!!!!!!!!!!!!!!Aztan rendeltunk indiai kajat es ettunk meg meg pakoltunk lett egy csomo cuccunk pedig csak a borondokkel jottunk...de en a konyhabol viszem kajat!Ugy nez ki 2taxival megyunk reggel es meg 1szer kell fordulni!

Gyorsan megirtam a blogot es mar itt sem vgyok kikapcsolom a gepet.Bar apacska azt mondta holnap bekotik a netet es lesz Wifi is nem igerem,hogy mar holnap irok!Bar teve nem lesz de sok pakolnivalo aaaaaaaaaaaaz lesz...szal legyetek jok ahogy tudok jovok lesznek kepek is ;-)

Emlekeztetoul Szeptember 29-en koltozes!Oktober 6-an megyek haza!Oktober 15-en konzi a Kaaliban!