2010.Junius


 A nagy nap elott osszejottunk egy vacsorara.A Meridien szallodaban szalltunk meg.Gondoltam itt meg ugysem voltunk.Hat ha ajanlhatom ne is gyertek ide ugyanis bar szepnek ngyon szep mivel az epulet ngyon regi minden egyes voillamos amikor elmegy (talan a metro is nem tudom) de megremegteti az egesz hotelt.Erdekes mert sosem hittem volna. Eloszor kint a teraszon fogyasztottunk aztan bementunk a etterembe. Az etterem is ngyon szep volt meg mondom ugy az egesz hotel is.
Eskuvo elotti vacsora az asztalnal a jelenlevok.Ocsem,Anyu,Batyam egyben a tanum is,a kamerasunk Veronika jobaratja,Veronika a tolmacsunk less,Hassan Terunak volt a tanuja es egyben egyik legjobb baratja aztan az en leendo ferjuram Teru <3 p="">Musorszam is volt Magyar tanc olyan igazi mosolygos eloadokkalFotozkodas a varban volt ott is szalltunk meg a Hotelben fent (asszem Hilton hotel) bar nem kulon aludtunk hanem egyutt es a nagy napon is egyutt keszulodtunk.A sminkes is a hotelbe jott es a fodrasz is.A hajam ngyon tetszett (a smink is bar en nem akartam ennyire eroset o azt mondta a fotokon jol fog kinezni es igaza is let) de a hajam az ott volt a toppon.Szepen megcsinalta es allt egesz nap!

 
 Mikor kesz volt a haj es a smink jot a fotozkodas ami fent volt a varban.Nagyon izgalmas volt es igy hogy cask igencsak "szuk" korben volt megtartva ngyon bensosegesre sikeredett. A fotozasra Hassan (Teru tanuja) is befutott vele is keszult nehany kep. Azt is elkell mondjam Hassan Terunak a regi baratja aki cask azert jot M.orszagra (ahol meg sosem jart es szerintem nem is jart volna ha rajta mulik) mert azt mondta ha a Teru hazasodik neki ezt latnia kell.Egyszeruen annyira hihetetlennek tartottak a baratai. Nem is eshetett volna job emberre a valasztas.
Fotozkodas utan megindultunk a 3.keruleti anyakonyvvezetohoz ahol is nagyon szepre sikerult a mi kis ceremoniank...meg az anyakonyvvezeto neni is megkonnyezte :) Ha hiszitek ha nem az eskuvo utan mindenki ment a sajat dolgara.A tanunk beult ott a tanacs melletti Trofeaba velunk ebedelni es aztan o is ment a hoteljaba.Mi meg nekiindultunk  a "naszutunknak" a Balatonra :)
A varban a japan turistak fotoznak minket :)
Jobb helyet a fotozasra sem talalhattunk volna...

 
 
Ez meg nem az elso hitvesi csooook :)
 
 

                                                Tihanybol utazunk vissza a deli partra :)

Mr and Mrs Kanashige

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése