December 13. Ma apacska egy angyal volt!!


Ma reggel felkeltunk es levittuk a mi kis berelt helysegunkbe a borondoket a golffelszereleset...

Elkezdtem irni a karacsonyi kepeslapokat mondom meg idoben feladom...apacska ma egy angyal volt...edi,mint mikor meg az elejen voltunk...csodalkoztam is...de orultem neki ngyon!
*****
Jott egy ujabb csomag.apacska csomagolt es a fa ala tette.Apacska bepakolt mert megy ma Miami-ba osszekeszult es ment is lefele en meg mentem i a mosoba a ruhakert....osszeszedtem oket jovok vissza ez meg itt all a konyhaban es azt mondja huhh ugy megijedtem...azt mondja itthon felejtette a piiiztarcajat keresi keresi nem talalja kerdi tolem nem e lattam mondom nem.Keresi keresi nincs sehol...mar atneztunk mindent meg ott is ahol nem kene...neki meg lent varja a kocsi viszi ki a repterre igy mennie kellett.
*****
Na jol feladta nekem a lecket.Mikor elment nemhogy vegre pihizhettem volna kicsit hanem mondta itt nezzem meg ott nezzem meg es mar tok ideg voltam enis hol a francban van az a nyavajas tarca.Mindenhol megneztem 2szer is meg olyan helyeken is ahol nem jart szo szerint a lakas osszes reszeben fiokokban szekrenyekben szennyes kozott,kimentem a szemeteszsakunk atnezni az ulogarniturat szetszedtem...konyhaban,furdoben vece mogok mindenhooool.Semmi...
*****
Erre mar uzen is,hogy mondjam neki a kartyai telefonszamait kulonbozo bankokba szol es lemondja...kikerestem lediktaltam neki es mar tarcsazta is a bankot.Nekem meg a fejem is megfajdult.Aztan ir egy sms-t hogy nezzem mar meg meg a kabatjanak a zsebeben amiben levittuk a borondoket....jaaah persze valtig allitotta,hogy nem hozta le a tarcajat utoljara este hasznalta mikor a pizzat rendeltuk es ma reggel a kartyajat a konyhabol felvette tarcajaba tette es a tarcat valahova o letette ill. eltette csak nem emlekezett,hogy hova.
*****
Szal uccso lancszemkent ezt a pulcsit mondta megnezedm es ott volt...hat banyek...hivom is egybol de nem vette fel.Visszahiv azt mondja naa mondom mit kap az aki megtalalja?hahaha azt mondja mondjam mar ottvolt?Mondom jaah azt mondja epp a kartya tarsasaggal beszelt lemondta az egyiket mar epp...na vegre leulhettem es o is nyugodtan szallt fel a gepre.Hat gondoltam is magamban az oke hogy en memoriahianyossaggal kuzkodom de,hogy os is...
*****
Este meg Grey's Anatomy-t neztem 6.evad juhuuu.Aztan itt a szekreny foto ezzel meg tartoztam es kepzeljetek meg aznap apacska atpakolta a ruhaimat,hogy o segit nekem en meg masnap csak elrendezgettem hat nem ediiii :-D
Az a tukros szekreny az:
Csako,hogy kicsit jobb ralatasotok legyen a halora...

December 12. Vasarlas vgy megsem?Turelmes vgy megsem?


Ma elmentunk a Macy's-ba apacska akart pulcsit venni az ingekre ra meg zoknit...

Mar ut kozben a taxiban mondogatta,hogy huuh milyen sokan lesznek majd.Wazze o nincs is ki a tomegtol de en rosszul vgyok tole...mondtam neki relax nyugi van.Odaerunk mar megint rakezd jaaaj mennyien vannak mondom neki megvesszuk ami kell es ittse vgyunk.

Jaj komolyan mondom rosszabb volt mint egy gyerek...es alighogy vegigmentunk az emeleten mar mondta is,hogy mehetunk mert o ezt nem birja.Inkabb nem vesz semmit.Na mondom fasz@ mindig o akar menni amikor meg megyunk akkor meg menjunk maa menjunk maaa...mit gondolt hetvegen kari elott majd ures lesz a bolt es ora varnak?

Az egyik aruhazon igy kivoltak rakva vilagito hopelyhek es asszem orankent megy zene es a fenyek is valtoznak.a kirakata meg olyan mozgo egyedi,hogy tomegek voltak elotte,hogy megnezhessek es lefotozhassak.

Mi a masik oldalom HOMPOLYOGTUNK a tomeggel...igen hompolyogtunk mert en nem is tudom mikor voltam utoljara ennyi ember kozott es marha buszke voltam magamra,hogy nem panikoltam be!Az emberek tartottak ossze egymast...csinaltunk 1-2fotot a Rockefeller Center-nel.


En nem a legjobban nezek ki...nem is tudom miert...olyan mintha nyuzott lennek pedig nem apacska viszont jokepu,mint mindig olyan kisfius :-D Aztan meg mentunk volna a Burberry boltba ahol is kineztem egy kabatot de azt mondta o mar ehes es addig tuti nem birja ki bla-bla-bla....komolyan mondom egy gyerekkel nincs ennyi gond,mint apacskaval.Mondom joo menjunk haza majd felhivjuk oket es megkerdezzuk kabiugyben.
*****
Apacska hazafele uton meg azt mondta tobbet hetvegen kisem mozdulunk amig nem mulnak el az unnepek mert ez ami van ez oritooo hahaha hazagyalogoltunk megint vgy 30utcat meg cikaztunk is...csorgott a boltba a kabi miatt is es allitolag mar nincs meg a 6-os meret csak 4-es es 8-as van....kicsit szomi voltam marha jo kis kabi...rendeltunk pizzat es megneztunk egy horro filmet 8-)