November 9. Az utolso het kezdete...Ma ugy kezdtem a napot,hogy vegighivogattam akit amiket kellett...
Dokim akitol megkerdeztem bezavarhat-e a szerdai vervetelbe a lombik szurik...azt mondta nem...na erre hivtam a Mensm. szoltam,hogy akkor szerdan megyek es ez es ez lesz nezve.Aztan hivtam a fogdokim azaz nem ot hanem a tesojat aki szinten fogdoki ugyanis a fogdokim szult es nem dolgozik.Bejelentkeztem oda is.Azert ilyen keson mert ma erkezett meg kulfoldrol...szerdara kaptam helyet....
*****
Jol teleleszek meg igy indulas elott egy csomo mindennel pedig mar csak logatni akartam a labamat a heten,ehhez kepest na mind1...es meg a legitarsasagot is folyamatosan hivtsam mert erdekelt volna mennyi az atiratas egyaltalan lehet-e es van-1 hely?A telefonban a gepi hang mar ugy kezdte ha hosszunak tunne a varakozasi ido (mire felveszik) akkor menjunk be es elmondta a cimet is.Na gondoltam fasz@ ha bekell mennem erre mar tenyleg nincs idom.
*****
De megiscsak volt mert 20perceket tartottam a telefont es senki nem vette fel.Irtam emailt es ra egy orara jott valasz...wazze hat igy lelevelezni valamit egesz delutan ott ulhetnek...bementem...csavonak elmagyaraztam a dolgokat o meg elmondta epp leepitesek vannak mert dec 31-etol nem lesz kirendelt cege a Delta legitarsasagnak hanem osszevonjak az Air France-val es hogy mar igy is 3ember munkajat vegzi...nagyon normalis volt amugy.
*****
Van hely jovo het csutire es at is irathatnam 270$-ba kerul mondom a manusnak es ha atakarnam iratni ami ugye majd holnap derul ki akkor mikor kene telefonalnom mert en nem igazan erek ra bejonni...azt mondja hat masnem leemailezzuk.Mondom neki de ha atiratom akkor kikell fizetni a kulombozetet azt megis hogy...azt mondja emailben... :-o hat mondom en meg ilyet sosem hallottam,hogy emailben kiadni a kartyaszamot meg a 3 ellenorzo szamot....sot azt hallani mindig,hogy bele ne irjuk emailekbe ezeket az adatokat.
*****
Erre o,hogy hat ok mar 3eve meg igy meg ugy es meg semmi problema nem volt...hat mondom nekem a parom kartyaszamat kene odaadni es nem hiszem,hogy igy menne a dolog aztan esetlen most tortenne valami baki.Mondom majd meglatjuk alapon elindultam anyuert.Amugy nem voltak abszolut az irodaban ahol 2szoba is volt es nem is ertem miert nem kepesek felvenni a telefont.Meg pont idoben voltam igy irany anyuert.Aztan kozos elhatarozassal arra jutottunk kimegyunk Budaorsre az Auchan-ba.
*****
Ma kuldtem is az sms-t Esthajnalcsillag-nak,hogy megyunk a tesztekert mert o akkor utba esik!!!Rendeltem ugyanis 24 LH tesztet azert 24-et ugyanis kiszeretnem probalni a mani 3szori tesztelest....reggel delben es az esti orakban.Megnezzuk bebizonyosodik-e az az allitas,miszerint kora este a legaktualisabb tesztelni! ;-) Ti is kivancsiak vgytok ugye mi lesz az eredmenye a kiserletemnek?Na hat ez majd nemsokara kiderul.Szal csillagot utba vettuk egybol odatalaltam kicsit dumcsiztunk a kapuban aztan elugrabugralva (vgy mar nem is tudom hogy mondta) elsasszeztama a kocsihoz mert anyu mar dudalt nehogy megfazzak!!
*****
Auchan-ban vettunk wifi-t 2rud teliszalamit amit viszek is ki meg gyulai kolbaszt,uditoket,sajt felvagott puding turbo rudi...Este 9re ertunk haza anyuval...pont a Benko feleseget keresre itthon voltunk ;-)
*****
A kepek nem ott keszulek hanem meg az Europarkban csak akkor nem tudtam feltenni oket...