Agusztus 7. Napozas...


Delig aludtam...a tegnapi nap jol lefarasztott...
Utana meg irany a net es keresgeles dokik utan na meg intezmeny utan....mert arrol,hogy otthon hol s mint kell arrol halvany lila fogalmam sincs.Meg jo,hogy bneten a beultis topikban irogatok es a csajok marha sok infoval azonnal ellattak es mar igy sokkal konnyebb a valasztas.Par emailt cserelve 1-2dolgot egybol megis tudok de mivel mar kesore jar ezert ebbol mar csak hetfon lesz telefonalas :-S Viszont legalabb tudom,hogy a KAALI intezmenybe megyek es a dokim is megvan csak elkell csipjem hetfon ;-)
Kis lazulaskepp felmegyek napozni megint apacska pedig kovet olyan 5ora fele ugyanis megint pentek van es ilyenkor hamar vegez mindig :-) a fenti fotot o csinalta a telojaval.
Brigivel is beszeltem...tokre megert es erdekli minden nyavajam...jo vele beszelgetni!
Este apacska a munkatarsakkal talizott 1-2italra en nem mentem...1.nem vgyok az az ivos fajt,2.most mit uljek ott a ferfiak kozott,3.nem is volt kedvem menni,4. had menjen es kapcsolodjon ki kicsit nelkulem nem?
Hajnal 2tol velem sms-ezett gondolhatjatok mennyire jo lehetett a buli...aztan hazajott hajnal 4kor es azt mondja nekem milyen uncsi volt ez a buli....na mondom meg jo hogy uncsi volt mert meg ha jo lett volna kitudja mikor talalsz haza hahaha....