November 8. Uncsitesomnal Pomazon!+elmaradt fotok!

A kepek a Gundelban keszultek!Ezen a felson esszuk a fofogast!

Ma uncsitseomhoz megyunk ebedre.11kor keltem mondom 12kor indulunk es olyan 1ig odaerunk pont ebedre meg amugy is ilyenkor ott vgyunk este 6ig ha nem vasarnap lenne talan megtovabb...

Zuhog az eso ilyen ramaty idot.Pomazra mentunk o a legjobb uncsitesom es a csapatfelallas ugyanaz volt mint a nagy csaladi ebeden csak a 2tesom nem jott mert mindketto dolgozott.

Ez itt a vegyes desszert:Jol belakmaroztunk es jokat beszelgettunk kedvenc sutim is vat a fantas suti!!!!Imadom :-P 6utan indultunk haza mert vasarnap van hagytuk oket is kicsit meghat jon at a batyam enni jah mert tegnap elfelejtettem irni a menut:bableves volt csipetkevel es toltott kapiiiii :-P

Ugyhogy a hetvegen ahogy anyu szokta mondani habzsidorzsi volt!hahaha

Ez pedig maga az etterem...a legjobb helyet kaptuk a sarkot es mondhatni 65%os telitettseg volt majdnem igy a vegere pont kiurult itt a kozepe igy a foton nem latni.

November 7. Megsincs vege?


Ma nezzuk a tevet megint anyuval reggel megcsorren a telefon es egy uriember telefonal nem fogjatok elhinni honnan....iiiigen ismet ez az internet es telefonos tarsasag...
*****
Mobilszamrol hiv es hetvege is van.Nem is ertem mivel mar tegnap valami fonok visszahivott minket.Mondja,hogy o x.y. es a problemank miatt hizott es hogy nem az uzletkoto a hibas mert volt egy ilyen akciojuk januar 1tol agusztusig de hogy sajnos a magyar kominikacios dolgok es mire csori uzletkotohoz eljut a hir es hat sajnos nem tudjak orvosolni az ugyunket.
*****
Mondom a manusnak,hogy en meg aznap beszeltem az tarsasaggal en mondtak,hogy ilyen akcio nem volt sot tegnap beszeltunk egy holggyel aki szinten errol erositett meg es elotte az ur is azaz min3ember es semmifele ilyen akcio nincs es nem is volt es de hogy higgyem el hogy volt mert 5000db kerult beszerelesre.
*****
Mondom tegnap a holgy azt mondta orvosoljak az ugyunket 1havi szamlanem fizetessel ma meg o telefonal hogy nem tudjak orvosolni?Azt monja jaa azt o nem tudta.Es mondom remelem a csaj elolesz veve es megint csak jott ezzel az nem az uzletkoto hibaja mert o is azt mondja amirol tud bla bla bla....csak ultem fogtam a kezemben a telefont es sokminden megfordult a fejemben.
*****
Pl,hogy ez az ember nem is az akinek mondja magat!Eleve en az invitel szamot felhivva visszahivattam magam anyu mobiljan!amikor is a fonokno hivott...erre most hiv ez a srac egy 30-as mobilrol az en mobilomat es szombaton!Bar 3ember a cegtol elnezest kert es hogy nem volt ilyen es az uzletkotot eloszeszik duma volt ez a muki azt azert hiv mert vedeni probalja az uzletkotot...
*****
Az az erzesem tamadt,hogy a csajnak az ismerose es o hivatott fel...tudjatok azt mondta utananez es visszaszol....hat lehet o meg nem tud rola,hogy en mar orvosoltattam a dolgot es tovabbleptem az ugyebn?De mivel hetvege van es mar eleg volt a hetre ebbol a szolgaltatobol hagyom a francba az egeszet,hogy majd ketfon felhivjuk oket.
*****
Kozben keszultunk Budaorsre az Auchan-ba es Csillaghoz felvenni az LH tesztjeim ugyanis jovo honapban akar mi ingye is osszehozhatjuk a bebit hahaha de anyu barinoje felugrott fel 2kor 1kavera es este 7kor ment el...ranezek anyura mondom te meg akarsz menni?Azt mondja aaaah mar nem,mondom en sem....igy neztuk a tevet 8-)