December 19. Nagy havazas!!


Where the hell is Bridget?hahaha azaz hol a francban van Bridget?hahaha

Apacska reggel erkezett haza a hosszu ut utan faradt volt es nem sokra ra mikor hazajott bebujt mellem az agyba es aludtunk fel 1ig.

Aztan kikaszalodtunk az agybol...csinaltam reggelit ettunk az asztalnal orulok,hogy megjott sokkal emberibb igy az etkezes...marmint az etkezoasztallal hahaha


Waku nelkul mert amugy nem latsz semmit csak a nagy feherseget...


A hirek tele vannak azzal,hogy jon a hovihar ok havazott de nem ugy,hogy ihaj...csak ugy normalisan.Bentrol figyeltuk a torteneseket...egyre jobban rakezdett es alig lehetett latni a masik hazat a sok hotol de az a hudenagy hovihar csaknem jott.


Nagy gyerek a nagy hoban...


Este lementunk kicsit elvezni a havat.Emlexem gyerekkoromban mennyire szerettem mikor havazott es mentunk szankozni este a ho ropogott a labunk alatt es csak az utca lampai vilagitottak utat nekunk.Viszont hoangyalt sosem csinaltam meg.


Ime az en angyalom...


Hat most a Central parkban ez a kivansagom is megadatott sot jott egy kedves par akik csinaltak rolunk egy kozos fotot ;-) Apacska szarra fagyott hat igen akinek nincs teli csimmaja az ne menjen a hoba nem igaz?hahaha engem meg kirohogott mert felvettem a sigatyamat es sidzsekimet...nem is faztam....jah a sigatyat nem tudtam behuzni :-/ ezt is kihiztam...

December 18. Eva atjott hozzam...


Delben keltem ahoz kepest nem is rossz,hogy hajnalban fekudtem.

Eva uzent,hogy atugrik olyan fel 3fele en addig gyorsan leugrottam a boltba vettem kenyeret.Haza kicsit osszeramoltam es vartam Evat aki meg is jelent...annyit dumaltunk....korbevezettem leultunk a nappaliban es csak duma duma megallas nelkuli duma jott.

Rendeltunk kajat mert megehezett en meg,hogy ne egyen egyedul vgy ne kulonckodjek ettem vele az uj etkezoasztalnal.Kozben elinditottam egy magyar filmet.Mint mondtam sok kozos van bennunk.O is imadja a Magyar filmeket!!!En is :-) Megneztuk a kutfejeket...

Lattatok mar?Nagyon jo mindenkinek csak ajanlani tudom!!!Nem is tudom hanyszor lattam mar talan 7szer.Evanak is ngyon tetszett ha tobben lettunk volna nagy rohogesek lettek volna itt.De igy is vihogtunk kettesben is....aztan megint csak duma es duma...fel 11kor vettuk eszre magunkat.

Eva is pozitiv szemelyiseg o is latta a Titok cimu filmet o is szeretne babat,szereti a magyar filmeket,oszinte,nyitott,oroszlan huhh mi van meg...szal fel 11kor lekisertem es utana maratoni filmnezes kovetkezett Fringe nevu sorozatot toltottem le mert levgyok vele maradva.

Hajanl 3kor mentem aludni apacska meg reggel 6kor erkezik a geppel haza es allitolag hovihar lesz a gepek is torolve lesznek szombat delutan!!!